Datum objave: 13. Kolovoz 2021

PROMETNA NESREĆA NA VODIČKOJ ZAOBILAZNICI / Poginuo 46 - godišnji Šibenčanin koji je prešao u suprotni trak i sudario se s autom njemačkih oznaka

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčanin star 46 godina poginuo je u jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 20,05 sati dogodila na cesti D-8,obilaznici grada Vodica,a još su tri osobe ozlijeđene. “Do prometne nesreće je došlo kada se 46-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Renault Šibenskih registarskih oznaka i bez korištenja sigurnosnog pojasa, nije kretao sredinom obilježene prometne trake već automobilom prelazi na prometnu traku namijenjenuza kretanje vozila iz suprotnog smjera gdje udara u osobni automobil Mazda njemačkihregistarskih oznaka u kojem su se nalazile tri osobe. Od posljedica udara je smrtno stradao46-godišnjak dok je 50-godišnji vozač Mazde zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a 46-godišnja suvozačica u Mazdi i maloljetna njemačka državljanka, putnica u Mazdi, lakše su ozlijeđene. Svi troje su zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku”, kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko – kninske.

Za vrijemeobavljanja očevida promet je u vremenu od 20,20 do 23,45 sati bio obustavljen i preusmjerenna cestu koja prolazi kroz Vodice.

FOTO: Duško Jaramaz, Pixell

Iz kategorije: Crna kronika