Sidebar Menu

Datum objave: 09. Kolovoz 2021

IZ POLICIJSKOG BILTENA / Prošlog tjedna policija na šibenski prometnicima kaznila 345 vozača, najvećim dijelom zbog prebrze vožnje

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska policija prošlog je tjedna kaznila 345 vozača, najvećim dijelom, 256, zbog nepropisne brzine. Zbog nekorištenja  sigurnosnog pojasa napisali su 34 kazne. Pod utjecajem alkohola vozilom je upravljalo osam vozača, a nepropisno se uključilo odnosno isključilo iz prometa njih 10. Ujedno je iz prometa isključeno 16 vozača i četiri vozila.

“S obzirom na statističke pokazatelje, na i dalje posebno velik broj zatečenih vozača u vožnji nepropisnom brzinom kao i bez sigurnosnog pojasa, upozoravamo vozače da poštuju prometne propise, da ne voze ukoliko im je istekla valjanost vozačke ili prometne dozvole, da ne koriste mobilne telefone tijekom vožnje, kao i da ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola ili tehnički neispravnim vozilima jer samo odgovorno ponašanje je garancija sigurnosti u prometu”, poručuju iz PU šibensko – kninske.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.