Sidebar Menu

Datum objave: 07. Srpanj 2021

KAO U KRIMIĆU / Nije im vratio novac s lihvarskim kamatama, pokušali mu dva puta oteti dijete pa napali njega i suprugu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nije scenarij za kriminalistički film nego se stvarno dogodilo u Šibeniku. Osumnjičeni 31-godišnjak početkom 2021. godine posudio 3 000 eura 34 - godišnjaku uz lihvarske kamate. On mu nije vratio novac u dogovorenom vremenu. Potom je sada osumnjičeni 42-godišnjak najprije 3. srpnja u Splitu pokušao oteti dijete oštećenog u čemu nije uspio. Zatim su oboljica osumnjičenih zajedno, 4. srpnja u Šibeniku, u jednom trgovačkom centru pokušali naplatiti dug i pritom oštećenog tjelesno napali i lakše ozlijedili njega i 30-godišnju suprugu koja ga je branila. Oštetili su inventar u trgovačkom centru. Nakon toga je osumnjičeni 42-godišnjak ponovno htio oteti dijete oštećenog u čemu nije uspio, ali ga je lakše ozlijedio. U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom i 31-godišnjakom nakon čega su osumnjičeni za lihvarski ugovor i pokušaj protupravne naplate na štetu 34-godišnjaka, otmicu i nanošenje tjelesnih ozljeda na štetu djeteta te oštećenje tuđe stvari na štetu trgovačkog centra sa sjedištem u Zagrebu.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Crna kronika

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.