Datum objave: 27. Travanj 2021

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD KNINA / Zaustavio se na cesti da bi popravio auto, na njega naletio vozač Volkswagena, obojica poginuli na mjestu nesreće

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Dvije su osobe poginule, a jedna je zadobila teške ozlijede opasne po život u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.30 sati u mjestu Vrbnik kraj Knina . Na mjestu su mrtno su stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozača automobila koji su se sudarili, a teško je ozlijeđen 23 - godišnji suvozač koji je prebačen u KBC Split.

"Do prometne nesreće na cesti Oklaj-Vrbnik, gdje je očevid obavljen uz rukovođenje zamjenika Županijskog državnog odvjetnika iz Šibenika i ovlaštenog sudskog vještaka za promet, došlo kada je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen, šibenskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja u odnosu na osobine i stanje ceste, na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na osobni automobil Mitsubishi, odnosno na otvorena vrata od Mitsubishija i 26-godišnjeg vozača koji je stajao pored vrata. 26-godišnji vozač Mitsubishija zaustavio je svoj osobni automobil na sredini kolnika pokušavajući otkloniti nastali kvar. Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio van kolnika i udario u suhozid. "O navedenoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika