Datum objave: 02. Studeni 2020

SUKOB U DRNIŠU / Potukla sve dvojica Bosanaca i dvojica Ukrajinaca koji su izvukli deblji kraj, Bosanci završili u pritvor

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog nesuglasica oko korištenja zajedničkih prostorija u Drnišu su se posvađala dvojica bosanskih državljana i dvojica Ukrajinaca. Nakon kriminalističkog istraživanja nad 48-godišnjakom i 28-godišnjakom, bosanskim državljanima, policija ih je osumnjičila za prijetnje, krađu i teške tjelesne ozljede u pokušaju, sve na štetu 37-godišnjaka i 26-godišnjaka, ukrajinskih državljana.

"Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 31. listopada oko 22 sata u Drnišu, zbog nesuglasica oko korištenja zajedničkih prostorija, između osumnjičenih i oštećenih nakon verbalnog izbio i tjelesni sukob. U tom sukobu su osumnjičeni, uporabom različitih predmeta, zadali oštećenima više udaraca kojom prilikom su im nanijeli lakše tjelesne ozljede, ozbiljno im zaprijetili, što je kod oštećenih izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost dok im je 28-godišnjak otuđio mobilne telefone", kaže Šime Pavić, glasnogovornik PU šibensko - kninske.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Iz kategorije: Crna kronika
Označeno u: