Datum objave: 21. Listopad 2020

PRIJETNJE PREKO DRUŠTVENIH MREŽA / Na društvenim mrežama objavljivao prijeteće sadržaje protiv dvoje zaposlenika jedne javne ustanove u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog nezadovoljstva njihovih radom i postupcima 48 - godišnji Šibenčanin se obračunavao s dvoje zaposlenika jedne javne ustanove u Šibeniku preko društvenih mreža, kako je priopćila Pu šibensko - kninska. Nakon kriminalističke obrade policija ga je osumnjičila za prijetnje i predala pritvorskom nadzorniku.  

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 18. listopada, nezadovoljan njihovim postupanjem na radnom mjestu, putem društvene mreže izradio grupu u koju je postavio fotografije oštećenih, kao i druge fotografije uznemirujućeg sadržaja, a što su oštećeni shvatili kao prijetnju i osjetili strah i bojazan za osobnu sigurnost. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske" , kaže Pavić, glasnogovornik Pu šibensko - kninske.

Iz kategorije: Crna kronika