Sidebar Menu

Datum objave: 20. Travanj 2020

NEKIMA SU POPUSTILI ŽIVCI / Policiji prijavljena dva slučaja ozbiljne prijetnje, jedan u Šibeniku drugi u Vodicama

Diana Ferić
Diana Ferić

Dva slučaja prijetnje prijavljena su policiji u proteklih nekoliko dana. U policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 59-godišnjaku. Osumnjičeni je 18. travnja oko 14 sati u Šibeniku, zbog narušenim međususjedskih odnosa, ozbiljno prijetio oštećenom, što je kod njega izazvalo strah i bojazan za vlastiti život. Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, priopćila je PU šibensko - kninska.

 U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 24 - godišnjakinji.

Osumnjičeni je 16. travnja u 00.13 sati u Vodicama, zbog narušenih međusobnih odnosa, putem SMS poruke ozbiljno prijetio oštećenoj, s kojom je ranije bio u vezi, a što je kod oštećene izazvalo strah i bojazan za vlastiti život. Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam