Petak, 06 Rujan 2019 09:46

Edukacija od malih nogu:Sve prvašiće će na klupama dočekati poklon "Zelenog grada"

Napisala: 
Edukacija od malih nogu:Sve prvašiće će na klupama dočekati poklon "Zelenog grada"

„Otpadu je mjesto u spremniku, a ne na ulici“ , naziv je akcije je koju Zeleni grad Šibenik d.o.o. provodi u osnovnim školama kako bi educirali djecu o svjesnom postupanju s otpadom.

 

"Svi prvašići u Gradu Šibeniku i Općini Bilice svoj će prvi školski dan pamtiti po šarenim poklonima na školskim klupama u obliku malih plastičnih spremnika za otpad koje će moći koristiti kao držače za svoje olovke. Zeleni grad Šibenik d.o.o. podijelio je ukupno 456 malih plastičnih spremnika osnovnim školama koje će dočekati prvašiće prvog dana škole uz edukativni letak o odvajanju otpada.

 

Briga za okoliš nešto je što se uči i njeguje od malena, a u suradnji s obrazovnim sustavom, odnosno osnovnim školama na području grada Šibenika i općine Bilice , Zeleni grad Šibenik d.o.o. potiče jačanje svijesti o važnosti ove teme generaciji koja se nalazi na samom početku svog obrazovanja", kaže Novica Ljubičić, direktor "Zelenog grada".
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!