Subota, 29 Lipanj 2019 13:39

Peti put za redom u DV Osmijeh zavijorila Zelena zastava,a posebno su se i oprostili od predškolaca

Napisala: 
Peti put za redom u DV Osmijeh zavijorila Zelena zastava,a posebno su se i oprostili od predškolaca

Peti put podignuta je Zelena zastava u Dječjem vrtiću Osmijeh, ovog puta u njihovom novom područnom objektu u Jurasima i uz himnu tog vrtića, a na toj svečanosti oprostili su se i od svojih predškolaca koji su promovirani u "novi status" poput diplomanata, a tako su bili i obučeni.

 

"Svake dvije godine obnavlja se status posjedovanje Zelene zastave, tog prestožnog Međunarodnog priznanja. Ove godine DV Osmijeh je stekao srebrni status međunarodne EKO-ŠKOLE. Svečanim trenucima prethodio je intenzivan rad na promicanju eko svijesti kod djece rane i predškolske dobi kroz različite eko aktivnosti te zalaganjem članova eko odbora", objašnjava Katja Ercegović osnivačica DV Osmijeh.

 

Taj vrtić takozvani program Eko škole provodi već desetu godinu za redom u sklopu međunarodnog programa koji u Hrvatskoj vodi udruga Lijepa naša. Ove pedagoške godine Dv Osmijeh je provodio projekt „Veliki lov na biljke“

Uz članove eko odbora i polaznike vrtića ove godine su u taj projekt bili uključeni i roditelji te predstavnici lokalne zajednice koji su zajedničkim radom promicali vrtić i njegovu misiju u očuvanju okoliša u Gradu i Županiji.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!