Četvrtak, 20 Prosinac 2018 13:06

Tri "Suncokreta" za razvoj ruralnog turizma stigla u Šibensko - kninsku županiju

Napisala: 
Tri "Suncokreta" za razvoj ruralnog turizma stigla u Šibensko - kninsku županiju

Među više od 150 zaprimljenih prijava iz cijele države, tri nacionalne nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ stigle su u Šibensko – kninsku županiju: Jurlinovi dvori iz Drage u Primoštenu Burnom nagrađeni su Srebrnom poveljom u kategoriji „Turistička seljačka gospodarstva“, Jezerski mornarski bal iz Jezera osvojio je Srebrnu povelju u kategoriji „Ruralno – turističke manifestacije“ dok je Brončanu povelju u kategoriji „ Poduzetnici u ruralnom turizmu“ dobila Konoba Prslika s otoka Zlarina.

Zamjenica župana Darija Puljić i v.d. pročelnice za poljoprivredu i ruralni razvoj Višnja Marasović, u ime Šibensko – kninske županije prisustvovale su svečanoj dodjeli nacionalnih nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ koja se održala 19. prosinca 2018. u Esplanade Hotel Zagreb u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“, a pod viskom pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske

Projektom „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ promoviraju se tradicijski sadržaji, povezuju se najznačajniji projekti i proizvođači te se uz očuvanje izvornosti stvaraju novi proizvodi ruralnog turizma.

  

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!