Datum objave: 02. Listopad 2018

Županijska razvojna agencija spojila i umrežila dvadesetak malih poduzetnika u sklopu posebnog projekta

Diana Ferić
Diana Ferić

Održan je prvi poduzetnički meet up Razvojne agencije Šibensko – kninske županije u okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za malo i srednje poduzetništvo.
Meet up sastanci su zamišljeni kao neformalno druženje poduzetnika sličnih ili istih interesa i djelatnosti s ciljem međusobng upoznavanja i umrežavanja te kao njihov susret predstavnicima relevantnih organizacija iz javnog i drugih sektora.
Za trajanja tog projekta, do prosinca 2019. godine, u prostorijama Razvojne agencije bit će organizirano ukupno 10 meet-up-ova na kojima će izlagati prije svega poduzetnici početnici, ali i njihovi stariji iskusniji kolege.
Na održanom prvom poduzetničkom meet up-u predstavile su se dvije mlade šibenske poduzetnice Maja Sulje i Ivana Raič iz marketinške agencije Hoopla komunikacije d.o.o.
Bilo je prisutno više od 20 poduzetnika koji su u neformalnoj i opuštenoj atmosferi proširili svoju mrežu kontakata, upoznali nove osobe, te saznali nešto više o vještinama koje se zahtijevaju od poduzetnika na globalnom tržištu.
 

Iz kategorije: Županija info