Ponedjeljak, 16 Srpanj 2018 12:09

Vijećnici Županijske skupštine dobili tablete i obuku rada na njima

Napisala: 
Vijećnici Županijske skupštine dobili tablete i obuku rada na njima

Predsjednik Županijske skupštine Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić i župan Goran Pauk podijelili su danas u Gradskoj vijećnici tablet uređaje županijskom vijećnicima pa prelaze na elektronički oblik dostave materijala za sjednice Županijske skupštine.


„Pozivi i materijali za sjednice Županijske skupštine županijskim vijećnicima će se od sada dostavljati elektroničkim putem čime ćemo pojednostavniti rad i dugoročno uštedjeti“, kazao je predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić prilikom podjele uređaja, nakon koje je održana i kratka prezentacija rada na njima.

 

Tableti su nabavljeni radi modernizacije rada i smanjenja troškova pripreme radnih materijala; papira i boje za tiskanje materijala, poštarine i radnih sati stručne službe za pripremu sjednica Županijske skupštine.

 

Odluka o nabavi i podjeli tablet uređaja vijećnicima donesena je na posljednjoj sjednici Županijske skupštine, a prethodila joj je izmjena Poslovnika Županijske skupštine kojom je to omogućeno.


 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!