Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 12:14

HSS u Vodicama formirao vlast s HDZ -om,vijećnici liste Naše misto negodovali zbog zadržavanja Šprljana u zatvoru

Napisala: 
HSS u Vodicama formirao vlast s HDZ -om,vijećnici liste Naše misto negodovali zbog zadržavanja Šprljana u zatvoru

Hrvatska seljačka stranka koja je u Šibensko – kninskoj županiji i u Šibeniku u koaliciji sa SDP –om i HSU –om priklonila se u Vodicama u Gradskom vijeću HDZ –u pa je danas to vijeće konstituirano. Za predsjednika je upravo izabran Marin Mikšić iz HSS –a,a potpredsejednik je Dado Fržop iz HDZ –a.

Oni su izabrani s osam glasova za (HDZ i HSS), tri protiv (Lista našeg mista) i četiri suzdržana (Most i SDP-HNS).

"Volim ovaj Grad i kao predsjednik Gradskog vijeća učinit ću sve da napreduje. Čuvat ćemo ustav, čuvat ćemo Grad Vodice, brinut ćemo se o svekolikom razvoju i sve skupa vas pozivam da ovo Gradsko vijeće ide u tom smjeru. Za sve koji imaju konstruktivne prijedloge, programe, inicijative ima mjesta u ovom vijeću i u tom pravcu Vas želim pozvati na suradnju", rekao je Marin Mikšić novi predsjednik Gradskog vijeća uz slogan Sve za Vodice, Vodice nizašto, kako prenosi portal InfoVodice.

Najviše vijećnika u Gradskom vijeću koje broji 15 vijećnika, ima HDZ (7), zatim LNM (3), Most (2), SDP-HNS (2) i HSS (1)

Vijećnici Liste našeg mista nisu željeli sudjelovati u tradicionalnom fotografiranju svih novoizabranih vijećnika, prosvjedujući tako što se njihv sumještanin Fabian Šprljan, osumnjičen za ozbiljne prijetnje bivšoj gradonačelnilnici Vodica i saborskoj zastupnici Branki Juričev Martinčev u zatvoru.

 

Foto: InfoVodice
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!