Datum objave: 20. Prosinac 2015

FOTO Stipe Petrina na domjenku Općine Primošten oštro "opleo" po lokalnoj HDZ-ovoj vlasti

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Sinoć se u primoštenskom klubu Aurora održao veliki blagdanski domjenak Općine Primošten za sve poslovne partnere, mještane i prijatelje općine. Kako smo imali čuti na putu do tamo plan načelnika Stipe Petrine je bio da se pokažu i pohvale svima i to su bome i uspjeli.

Sigurno više od 500 posjetitelja napunilo je svaki kantun diskoteke Aurora a catering koji je dolazio iz Splita bio je zaista bogat i izdašan. Petrina je u uvodni govor iskoristio da se pohvali ovogodišnjim rezultatima općine broj 1 u Hrvatskoj.

"Sa suficitom od 30% ove godine, što je za 5% više od prošle, Općina Primošten uvjerljivo je najbolja općina u Hrvatskoj. Po nekim pokazateljima, kao što je iskoristivost proračuna, najbolji smo i u Europi. Ako trebam istaknuti neke stvari onda je to sigurno kadar ljudi koji rade u općini i to je najveći kapital Općine Primošten" istaknuo je Petrina.

Očekivano, na domjenku se nije pojavio nitko od županijskih ili gradskih čelnika, a Petrina je kazao da ih nije ni zvao, te ih je prokomentirao u svom stilu.

"Oni ode mogu samo zagaditi atmosferu. Mogu nas zaraziti virusom korupcije i neuspješnosti, a to nikako ne želimo dok se ne izmisli cjepivo protiv takvih" oštar je bio načelnik Primoštena.

Za Sabor kaže da se tamo osjeća izvrsno te da mu je tamo kao na svojoj farmi kokoša. Ipak očekuje izvanredne izbore ali da on ulazi sigurno u Sabor i ovako i onako.

Tko je sve bio na domjenku Općine Primošten pogledajte u fotogaleriji u nastavku. 

Iz kategorije: Županija info