Srijeda, 15 Srpanj 2015 17:41

Plaža u Minerskoj dobiva rampu za invalide vrijednu oko 130 000 kuna

Napisala: 
Plaža u Minerskoj dobiva rampu za invalide vrijednu oko 130 000 kuna

Zahvaljujući izdvajanju Šibensko-kninska županija i subvenciji Ministarstva branitelja od 60 000 kuna na plaži u Minerskoj bit će izgrađena rampa za invalide. Ugovor o sufinanciranju Projekta rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom potpisali su jučer zamjenik šibensko – kninskog župana Zoran Smolić i ministar branitelja Predrag Matić.


Nositelj projekta je Javna ustanova Zaštićene prirodne vrijednosti Šibensko-kninske županije koja sukladno Zakonu upravlja značajnim krajobrazom u kanalu sv. Ante, a ukupna vrijednost Projekta prema troškovniku iznosi oko 160 tisuća kuna.

Šibensko-kninska županija prijavila je ovaj projekt na natječaj Ministarstva branitelja, a visina traženih sredstava bila je 127.712,71 kuna. Do sada je u proračunu Šibensko-kninske županije za ovaj projekt osigurano 32 tisuće kuna što znači da će za njegovu realizaciju Županija morati osigurati još 68 tisuća kuna uz 60 000 kuna koje će izdvojiti ministarstvo branitelja RH.
 

Objavljeno u Županija info
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!