Petak, 31 Svibanj 2019 00:20

Osnovna škola Fausta Vrančića proslavila 70. rođendan uz ples i pjesmu

Napisala: 
Osnovna škola Fausta Vrančića proslavila 70. rođendan uz ples i pjesmu

Šibenska osnovna škola Fausta Vrančića , najstarija osnovna škola u Šibeniku koju starije generacije znaju kao "Simo matavulj" proslavila je danas u HNK u Šibeniku svoj 70. rođendan.

"Šibensko kazalište danas je osjetio pravi duh i karakter nas Faustovaca. Proslavili smo Dan škole i njezin 70. rođendan. Kazalište je bilo prepuno smijeha, pjesme, ponosa,sjećanja, radosnih lica nastavnika, učenika, i njihovih obitelji", pohvalili su se Faustovci. 

Uz pozdravnu riječ ravnateljice Snježane Ćaleta  dodijeljene su zahvalnica najboljim učenicima, a održan je pravi kulturno umjetnički spektakl u kojoj su polaznici te škole pokazali svoje glazbeno, glumačko i plesno umijeće, ravnateljica je solo pjevala,a vjeroučitelj je svirao gitaru.

Vesela i vedra proslava kakva priliči ustanovi koja već 70 godina obrazuje, ali i odgaja djecu i razvija njihove kreativne sposobnosti.
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!