Petak, 15 Lipanj 2018 12:06

Dirljiv rastanak naj učiteljice Ivane Kalebić Guberina i njezinog naj razreda 4b

Napisala: 
Dirljiv rastanak naj učiteljice Ivane Kalebić Guberina i njezinog naj razreda 4b

Većini učenika danas je jedna od sretnijih dana – kraj ove školske godine, a za učenike 4b razreda OŠ Jurja Šižgorića i njihovu učiteljicu Ivanu Kalebić je i prožet tugom jer se rastaju nakon četiri godine učenja, druženja i stvaralačkog rada u kojima su oni, njihovi roditelji i učiteljica funkcionirali kao velika obitelj.

 

Zahvaljujući Ivaninom entuzijazmu i posvećenosti učiteljskom pozivu, ali i pozirivnim reakcijama njezinih učenika i njihovih roditelja činili su čuda i postigli nevjerojatne rezultate. Snimali su filmove, nastupali u javnosti, glumiti, statirati, planinarili, plesali, a pa pokazali su se čak i uspješni robotičari.

Snimili su dokumentarne filmove o rijeci Krki i arhipelagu Kornati te dokumentarno – edukativne filmove o Šibensko – kninskoj županiji i Šibeniku.


„Hvala Vam djeco. Na povjerenju. Kompromisu. Sreći. Uspomenama. Trenutcima. Hvala Vam jer smo zajedno bili spremni na ono neostvarivo. Izgradili smo jedan poseban odnos, ne samo učenika učitelja, već prijatelja. Iako moje četverogodišnje školovanje s vama, "mojom djecom" ovdje završava, znam da ćemo se i dalje družiti. Hvala vam jer ste me učinili boljom, jer su se toliko involvirali u dio mene da smo postali cjelina. Mislim da ne postoji ljepši osjećaj kad znaš da si nekog učinio sretnim i kad zbog tih "malih", a opet "velikih" ljudi voliš ono što radiš. Moji jedini. Moji posebni“, napisala je u svom satusu na Facebooku Ivana Kaleb Guberina.

 

Ne sumnjamo da je napravila veliki i divan posao i da je svojim učenicima usadila vrijednosti i vještine koje će im život učiniti lakšim, ljepšim i vrjednijim a njih dobrim i uspješnim ljudima.

 

Zbog svoga pristupa radu s učenicima Ivana kaleb Guberina je ove godina bila kandidirana za Šibensku grandecu.
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!