Datum objave: 02. Studeni 2017

NOVI VOLIM ŠIBENIK:Jovica Škaro,Splićanin za kojeg Splićani kažu: -Evo našeg Šibenčanina!

Diana Ferić
Diana Ferić

Splićanin Jovica Škaro, jedan od najplodnijih hrvatskih glazbenika s golemim opusom poezije i skladbi za djecu, humanitarac i altruist, čovjek koji je cijeli život darovao glazbi i ljudima, djetinjstvo i ranu mladost, sve do punoljetnosti, proživio je u Šibeniku. Zbog njegove ljubavi prema njemu mnogi Splićani za njega i danas kažu: Evo našeg Šibenčanin.
Fantastičnu priču o tom, skladatelju, glazbeniku, književniku i pjesniku, osnivaču i voditelju dječjih zborova Srdelice, Prognanici, Trogir, Kostanje i Kalandruni u Drnišu, utemeljitelju i organizatoru festivala Mali Split i Mali Knin, voditelju ansambla Djevojke s Cetine i Susreta Hrvatskih dječjih zborova potražite u novom broju časopisa "Volim Šibenik".
Uz teks i fotografije iz života Jovce Škare u časopisu "Volim Šibenik" mogu se čuti njegove pjesme i vidjeti video zapisi o njegovim koncertima, zborovima i javnim nastupima.

Klikni na link: https://issuu.com/volimsibenik/docs/vsibenik-24-interactive-final/28

i otkrij tko je Jovica Škaro, Splićanin koji kaže: -Znate li vi kako je kad voziš od Vrpolja, priko Ražina, pa dalje ceston, a tebi u grlu grop, ono tija bi zaplakati, a nećeš, pa te suze zastanu negdi, a tilon ti se prožme toplina, naviru uspomene. I tako svaki, ali baš svaki put kad dolazin u svoj dragi Šibenik, najlipši na svitu.


 

Iz kategorije: Volim Šibenik