Datum objave: 19. Kolovoz 2017

Prvi digitalni news časopis u Hrvatskoj:Izašao "Volim Šibenik" koji se čita, sluša, gleda,govori, pjeva i svira!

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon sedam godina tijekom kojih su izašla 44 klasična, tiskana broja magazina „Volim Šibenik“ koji je promiče zavičajne vrijednosti i baštinu te njeguje kulturu sjećanja, danas je izašao njegov prvi probni interaktivni broj.

Do sada bogati sadržaj raskošno ilustriran brojnim fotografijama sada je proširen pa će se od sada „Volim Šibenik“ slušati i gledati, a k tome može govoriti, pjevati i svirati. Naime, budući da je riječ o digitalnom časopisu ponuđene sadržaje moći ćete gledati i slušati čime ulazite u svijet interakcije s temama koje privuku vašu pažnju. Budite očarani uzbudljivim galerijama slika, zanimljivim video snimkama i drugim interaktivnim alatima i zabavnim člancima.

Riječ je o istoj novini koju smo do sada tiskali, samo što je sada obogaćena video i glazbenim sadržajima i prilagođena potrebama modernih čitatelja.


Prvi broj, koji će kao i svi nakon njega, tijekom mjeseca rasti i proširivati svoj sadržaj novim temama, donosi dvije aktualne priče.

Prva je priča o Branku Viljcu, direktoru festivala dalmatinske šansone iz koje se saznaje tko je Branko Viljac i kako je taj diplomirani ekonomist od čistokrvni rockera preko karijere profesionalnog vojnika, postao direktor najboljeg i najpopularnijeg festivala zabavne glazbe. Sve što je o Branku napisano može se i čuti u video intervjuu iz kojega je nastala priča.

Druga priča govori o Večerima dalmatinske šansone i njihovih 20 godina. Osim teksta tu je i gomila autentičnih fotografija, puno glazbe i video spotova, top lista najboljih festivalskih skladbi i što je najzanimljivije, video snimka prvih Večeri Dalmatinske šansone iz 1988. godine.

Kada, čitajući te članke, naiđete u njima na hiper veze samo kliknite na njih i moći ćete uživati u autentičnim izjavama i skladbama sa svih 19 Večeri dalmatinske šansone, a tako će biti i s ostalim člancima koje budemo objavljivali i digitalnom časopisu „Volim Šibenik“.

Interaktivni „Volim Šibenik“ sada je dostupan i na mobitelima i tabletima.

Link za čitanje, gledanje i slušanje magazina „Volim Šibenik“ koji govori, pjeva i svira:


https://issuu.com/volimsibenik/docs/vsibenik-interactive

Iz kategorije: Volim Šibenik