Datum objave: 31. Srpanj 2017

Finalistice izbora Miss mama iz Šibensko - kninske županije:Zorica Kljaić,samohrana majka troje djece

Diana Ferić
Diana Ferić

Jedna od pet finalistkinja iz Šibensko – kninske županije na ovogodišnjem izboru Miss mama u Šibeniku je 39 – godišnja Zorica Kljaić koja živi u Šibeniku i samohrana je majka čak troje djece koja su joj centar svijeta. No unatoč brojnim obvezama i privrženosti obitelji odlučila se okušati na izboru za Miss Mama koji će se održati 1. i 2 kolovoza u Šibeniku, ovog puta s izvorno hrvatskom licencom, a iza organizacije stoji Šibenčanka koja već dugo živi u Italiji Maja Gnjidić Verdecchia.

Zorica ističe kako se na natjecanje prijavila isključivo radi izazova i vjere njezine djece u nju.

„Dolazim s porukom ohrabrenja i podrške za sve majke, a to je da mogu puno postići u životu, samo neka vjeruju u sebe, da budu hrabre jer sve smo mi žene, majke, kraljice.
Živite punim plućima, kročite hrabrim koracima kroz život, nemojte dopustiti da vas itko slomi i ruši vaše snove“, poručuje ova simpatična i odvažna žena koja ima čvrstu potporu u svojoj djeci.

Nije do sada imala ni približno slično iskustvo, ali ističe kako nije opterećena jer očekuje zabavu i dobro druženje.

Na pitanje koji su joj hobiji, ako uopće za njih ima vremena s obzirom na brigu o troje djece, odgovara: „Moji hobiji su pečenje kolača, torti, vjera u Boga i briga o potrebitim ljudima.
Moje preferencije su još veći angažman u obiteljskom i poslovnom životu“.

U svakom slučaju svojim nastupom na izboru za Miss mamu sigurno će ohrabriti mnoge druge žene sa sličnim obvezama i stilom života da i na taj način postanu vidljive u javnosti i budu potpora i jedna dugoj, a znamo i tko će biti njezini najvjerniji navijači- nezinino troje djece.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik