Srijeda, 28 Lipanj 2017 13:59

Prva Šibenka grandeca zbog Lige za borbu protiv raka na prijemu kod predsjednice Grabar Kitarović

Napisala: 
Prva Šibenka grandeca zbog Lige za borbu protiv raka na prijemu kod predsjednice Grabar Kitarović

Posebno priznanje  Ligi  za borbu protiv raka Šibensko - kninske županije je poziv za domjenak kod Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović koji nije izostao ni ove godine.Na tom je prijemu bila dr. med Danči Mihovilčević. „ Mislim da je značajno to što nas se poziva na taj domjenak jer to je potvrda da je rad naše lige prepoznat i izvan granica Šibenika i Šibensko – kninske županije.“, ističe dr. med. Mihovilčević koja je uživala u druženju i s nekim poznatim uzvanicima poput poznatog filmskog producenta Branka Lustiga.

 

Inače županijska Liga za borbu protiv raka je vrlo aktivna i na različite načine pomaže i podupire svoje članove, a priključuje se uvijek i nacionalnim manifestacijama poput Ružičaste vrpce i sličnih.

 

Zbog svog volonterskog rada ne samo u toj Ligi nego i šire Danči Mihovilčević je ove godine ponijela titulu prve Šibenske grandece, posebno priznanje ženama koje svojim nesebičnim radom pomažu razvoju lokalne zajednice.
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!