Datum objave: 29. Rujan 2016

Trenutak godine: Povratnički, emocijama nabijen koncert Mate Miše Kovača u rodnom Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Pjesmom 'Poljubi zemlju po kojoj hodaš', Mate Mišo Kovač vratio se pred domaću publiku na koncert u rodnom gradu - Šibeniku kojemu se večeras vratio u svom stilu. 

 

Brojna publika pjevala je u glas s MIšom, a kad nije s rukama u zraku povikivala je njegovo ime. 'Mišo! Mišo!' na trenutke je ispunjavalo šibensku rivu u Docu gdje se okupio zavidan broj Šibenčana, a ne manjka ni gostiju grada koji svjedoče jednom od trenutaka po kojem će se pamtiti slavljenička 2016. godina u kojoj Krešimirov grad obilježava 950. godina od prvog pisanog spomena njegova imena. 

 

Unatoč dugogodišnjem stažu na glazbenom sceni koja steže još u doba Jugoslavije, mladi u publici pokazali su veliko zanimanje za koncert i pjevača s čijim su opusom itekako upoznati. Legende se prenose s koljena na koljeno, a među njih ušao je u Mišo. 

 

Atmosfera u Docu nabijena je emocijama na što je svakako utjecala i Mišina oda Šibeniku, rodnom gradu kojem pjeva. 

 

- Pedeset godina živim u Zagrebu, ali i dalje govorim šibenski. Navijam za Hajduk, ali da igra sa Šibenikom, navijao bih za Šibenik - samo se neka od priznanja koja je Mišo podijelio s publikom.

 

 

 

 

Iz kategorije: Volim Šibenik