Datum objave: 22. Studeni 2014

Tišnjanska rock atrakcija "Teško osjećaji" snimila prvi singl i spot

Diana Ferić
Diana Ferić

Prvi singl i spot grupe „Teški osjećaji „ promoviran je sinoć klubu Kasiopeja u Tisnom na Murterupromoviran pred stotinjak fanovaRiječ je o pjesmi 'Rozi' koja je tek jedna od niza uspješnica te tišnjanske rockatrakcije. Nakon brojnih koncertnih izvedbi postala je prva skladba koja je snimljen a u studiju, a potom je snimljen i spot. Autor teksta i glazbe je frontmen benda Željko Marača, a snimljena je u studiju Ivana Grancarića u Zadru. Spot je snimao Vodičanin Tomislav Vučić dokrežiju i montažu potpisuju domaće snage Marko Markov i Joso ĆuzelaPapata.

„Sasvim slučajno se dogodilo da ova premijera spota i singla budetočno na treću obljetnicu našeg prvog koncerta koji se također dogodiona ovom mjestu u Kasiopeji. Tog 22. studenog 2011. godine započela je
ova divna avantura zvana Teški osjećaji u koju sam krenuo sprijateljima Petrom Garofilićem (gitara), Tonijem Lučićem (truba),Antom Lordanom (bubnjevi) i Lukom Berakom (bas). Zahvaljujući vjernim fanovima zabava i pozitiva idu dalje, rekao frontmen ŽeljkoMarača.

a taj tišnjanski rock band analitičar glazbe i kulture Marko Podrug (Dj DrugPodrug) napisao je: 'Teški osjećaji potomci su pripitomljenog, mediteranskog rockzvuka. Zabavnog, koliko i ozbiljnog. Plesnog, koliko i žestokog.Predvođeni iskusnim vokalom Željka Marače, izbjegli su onu klasičnuzamku u koju upadaju mnogi bendovi iz malih sredina: pretencioznost.Nema kod Teških osjećaja „velikih istina“, snažnih parola i ispraznogstiskanja distorzije. Grupa je to koja piše stihove o mikrosvijetukoji ih okružuje, o moru, polju i ljubavima, što sretnim, štonesretnim. To im je, uostalom, jedina šansa da budu uvjerljivi iprihvaćeni. Na razmeđi rocka i popa, Majki i Daleke obale, tišnjanskirokeri imaju sposobnost ne ugnjaviti publiku niti nakon dva sata.Štoviše, znalački grade atmosferu i tjeraju ljude da se dobro osjećaju“.

 

Iz kategorije: Volim Šibenik