Datum objave: 01. Ožujak 2012

Šansa za nezaposlene: Sajam poslova u Dalmareu

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Iz šibenskog Zavoda za zapošljavanje pozivaju nezaposlene, studente, učenike, ali i poslodavce te sve oni koji žele mijenjati karijeru da u utorak, 6. ožujka dođu u trgovački centar Dalmare gdje će se od 10 do 16 sati održavati sajam poslova. Već petu godinu zaredom ožujak se u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje obilježava kao mjesec Sajmova poslova, a osim u Šibeniku, Sajam će biti organiziran u još 21 hrvatskom gradu.
Nezaposleni će u Dalmareu imati šansu ostvariti direktni kontakt s poslodavcem dobiti informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te saznati koja su znanja i vještine najtraženija na tržištu rada. U okviru Sajma poslova u Šibeniku  održat će se tribina o mogućnostima zapošljavanja teže zapošljivih kategorija stanovništva na kojoj će govoriti Aleksandra Janjić iz Organizacije za građansku inicijativu iz Drniša, te tribina o mogućnosti prijavljivanja na europske projekte iz IPA i ESF fondova koju organizira Ministarstvo rada i mirovinskog sustava. Prezentaciju o mjerama aktivne politike zapošljavanja HZZ-a održat će Branka Živković sa šibenskog Zavoda za zapošljavanje.
Bit će organiziran i besplatni prijevoz za posjetitelje iz cijele županije do trgovačkog centra Dalmare prema sljedećem rasporedu:

 

Iz kategorije: Vijesti