Datum objave: 05. Veljača 2012

Sve županijske škole i dalje zatvorene, vrtići i jaslice sutra dežurni

Diana Ferić
Diana Ferić

Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Šibenika sa jutros održane sjednice priopćio je da ni sutra neće biti nastave u osnovnim i srednjim školama na
području Grada Šibenika. Nastave neće biti ni u svim osnovnim i srednjim školama na području Šibensko-kninske županije. Tako je  odlučeno na današnjoj sjednici županijskog Stožera za zaštitu i spašavanje. Odluka o održavanju nastave u utorak bit će donesena naknadno. U Gradskim vrtićima Vidici, Varoš i Šibenski tići,  te jaslicama Tintilinić organizirat će se dežurstva. Roditelji mogu djecu, bez obzira gdje su redovito upisana, dovesti u bilo koji od navedenih objekata, koji će raditi u vremenu od 6,30 do 16 sati. Prilazi  vrtićima i jaslicama bit će očišćeni do kraja današnjeg dana.

Iz ustanove Gradskih vrtići Šibenik pozivaju sve zaposlenike navedenih objekata da sutra dođu na svoje radno mjesto. Odluku o radu škola na području Šibensko-kninske županije, donijet će župan Goran Pauk na sjednici županijskog Stožera za zaštitu i spašavanje sazvanoj za 12 sati. U Šibeniku je u 10 sati izmjereno  -4 celzijeva stupnja.

Objavljeno u 10 sati: Nakon jučerašnjeg "opsadnog" stanja koje je izazvali veliko sniježno nevrijeme, život u Šibeniku i okolici se normalizira, ali još uvijek ima problema.  Autobusi i brodovi jutros voze, glavne prometnice su očišćene i posute solju no ne i ulice u gradskim četvrtima. To otežava rad  Službi hitne pomoći  koja je ponovno zatrpana pozivom na intervencije. Njihovo sanitetsko vozilo tako je  jutros zapalu u snijeg na putu prema Cvjetnom domu jer ta cesta na Vidicima nije očišćena. Velike količine snijega  i dalje su na nogostupima pa je potreban oprez kod  hodanja.  U zaleđu ŠIbensko - kninske županije, na kninskom i drniškom području i dalje je dosta sela izolirano, a do njih se jutros probijaju cestari i vojska koja je stacionirana u Kninu. U Šibeniku je jutros izmjereno - 7 stupnjeva celzijevih. Puše jaka bura koja se ipak lakše podnosi jer je sunčano i vedro. 

Iz kategorije: Vijesti