Datum objave: 23. Prosinac 2023

BOŽIĆNI MOST / Rotary klub Šibenik uveselio pred blagdane 20 siromašnih obitelji bogatim paketima

Diana Ferić
Diana Ferić

Zahvaljujući brojnim donacijama u sklopu humanitarne akcije „Božićni most“ Rotary klub Šibenik uljepšao je blagdane 20 obitelji u Županiji sa 74 člana koje je za ovu akciju odabrao Centar za socijalnu skrb.

Svaka obitelj dobila je pakete s namirnicama i potrepštinama za premostiti barem malo dio blagdana te je i novčano potpomognuta, a darove su im osobno odnijeli i uručili vrijedni članovi kluba.

„Košarice za potrepštine i darove dobre volje za naše najpotrebitije, kao i svake godine do sada, bile su postavljene u trgovinama  ,,Djelo” i ,, Djelo Vodice” te su svi građani bili pozvani da ostavljajući koliko mogu i žele, svojim malim doprinosom uljepšaju blagdane onima kojima to najviše treba. Uz donacije svih članova kluba, na poseban žiro račun uplate su vršili  i brojni donatori te naši sugraďani kojima ovim putem neizmjerno zahvaljujemo.

Uz najljepše želje svima za predstojeće blagdane, Božić i Novu godinu mi se nadamo da će ubuduće biti sve manje potreba za ovakvim akcijama“, kažu u Rotary klubu.

Ova humanitarna akcija Rotary kluba Šibenik traje neprekidno 14 godina.

Iz kategorije: Vijesti