Srijeda, 21 Kolovoz 2019 10:21

Adrial plus prodaje zemljište, tvornice i poslovne zgrade bivšeg TLM -a

Napisala: 
Adrial plus prodaje zemljište, tvornice i poslovne zgrade bivšeg TLM -a

Adrial plus, tvrtka u  većinskom vlasništvu Zagrebmontaže Vlade Čovića oglasila je Poziv za iskaz obvezujućeg interesa za kupnju nekretnina - zemljišta i poslovnih prostora na području bivšeg TLM -a. Prodaju sve - od zemljišta do tvornica i gospodarskih dvorišta, zgrade ambulante i upravne zgrade, ukupno 44 nekretnine.

Ta je nekretninska tvrtka, kako su napisali, uspješno završila predstečajni postupku kojem su namireni svi vjerovnici iz predstečajne nagodbe i nastavljaju postupak financijskog restrukturiranja. Njihov je potencijal upravo  300.000 četvornih metara zemljišta i poslovnih prostora u značajnoj mjeri bez tereta i s uređenom infrastrukturom. 

 

Vlado Čović svojedobno je ponudio gradskoj i županijskoj vlasti da svoje uprave i dislocirana komunalna  i ostala poduzeća u njihovom vlasništvu preseli  u poslovne prostore bivšeg TLM -a na Ražinama nudeći im ih po povoljnoj cijeni, ali je gradska vlast na čelu s gradonačelnikom Željkom Burićem to odbila.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!