Subota, 08 Lipanj 2019 12:32

Na kninskoj tvrđavi okrunjeno 130 djece, pogledajte zašto

Napisala: 
Na kninskoj tvrđavi okrunjeno 130 djece, pogledajte zašto

Rijetko kad je kninska tvrđava bila tako vesela kao što je to bilo krajem ovog tjedna kada su otvoreni XII Zvonimirovi dani na kojima je sudjelovalo i 130 djece, u organizaciji udruge "Čarobni svijet". Idejna začetnica i voditeljica Zvonimirovih dana za kojih Knin ispuni srednjovjekovni duh je Nada Hržić.

"Udruga "Čarobni svijet" petu godinu za redom daje svoj doprinos ovoj hvale vrijednoj manifestaciji kroz organiziranje Dječjeg srednjovjekovnog kutka. Ove godine udruga je uključila svojih 80-ak korisnika s područja Knina i općina Biskupija i Kistanje s njihovim obiteljima što je uvelike pridonijelo atmosferi na tvrđavi. Djeca i roditelji su nakon radionica u Dječjem srednjovjekovnom kutku imala priliku uživati u programu Malog Zvonimirovog dana – predstavi, plesu, malim vitezovima i malim alkarima", kaže Anita Ercegovac, predsjednica te udruge.

Sva djeca koja su sudjelovala na toj manifestaciji u likovnim i kreativnim radionicama jučer su okrunjena pod vodstvom osam volontera Čarobnog svijeta.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!