Utorak, 28 Svibanj 2019 15:09

Anton Dobra bio je danas promotor svog grada među vlasnicima automobila "Mustang" iz Europe

Napisala: 
Anton Dobra bio je danas promotor svog grada među vlasnicima automobila "Mustang" iz Europe

Vlasnici i ljubitelji Forda Mustanga iz Europe i danas su, drugu godinu za redom posjetili ŠIbenik. Domaćin im je bio šibenski gradski vijećnik i također ljubitelj te marke automobila Anton Dobra. Nakon što su se provozali do šibenske rive, na njoj su parkirali svoje ljubimce, a on ih je potom poveo u razgledavanje tvrđave svetog Mihovila, Muzeja grada Šibenika i NP Krka.

"Oni prolaze cijelu Dalmaciju. Prošle godine su čak pet dana ostali u Šibeniku,a ove godine će se više zadržati u Splitu. , Oni su odlični promotori našeg grada. Uvijek snime film sa svoga putovanja i prikazuju ga na svojim portalima i u klubovima diljem Europe. Ljeti se vraćaju kao gosti."; kazao nam je Dobra.

 

Tihomir Gojak, organizator tog putovanja potvrdio nam je da su u Šibenik stigli upravo zahvaljujući suradnji s Antonom Dobrom. "Mi svake godine organiziramo ture po Hrvatskoj, a Šibenik nam je top destinacije. Ove godine smo došli 1 9 Mustanga", kaže on. .

 

Krenuli su od Rijeke, a posjetit će još Split, Pelješac, Korčulu i Dubrovnik.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!