Ponedjeljak, 15 Travanj 2019 10:52

Djeca dogradonačelnika Milete osvajaju medalje na svim karate natjecanjima, a najmlađa Antea je i uspješna plesačica

Napisala: 
Djeca dogradonačelnika Milete osvajaju medalje na svim karate natjecanjima, a najmlađa Antea je i uspješna plesačica

Roditeljima su sigurno u životu najvažniji uspjesi njihove djece,a ako je suditi po tomu onda su šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta i njegova supruga sretni ljudi. Nema karate natjecanja na kojem njihova djeca ne sudjeluju, a da se ne vrate s medalja što je svojevrsni fenomen u njihovoj obitelji.

Tako je bio i prošlog vikenda.  Toma Mileta je u kategoriji 57kg /12. I 13.) godina postao prvakom Hrvatske, a njegova sestra Mara je na istom prvenstvu postala dvostruka prvakinja Hrvatske i to u kategorijama učenica od 8. i 9. godina u učenica od 10 I 11 godina odnosno do 36 kilograma. Druga sestra Ante osvojila je brončanu medalju, a kao učenica Osnovne škole za balet i suvremeni ples pri OŠ Jurja Dalmatinca Antea Mileta,  je na Državnom natjecanju učenika i studenata plesa bila druga što je najbolji rezultat u sedmogodišnjem radu te šibenske škole.

 

Ante Mileta je na Državnom natjecanju nastupila u prvoj kategoriji s koreografijom 'Zvjezdana prašina' pod vodstvom profesorice suvremenog plesa Ane-Marije Bogdanović i s 96.40 bodova se plasira na drugo mjesto.

“Ovo je dosad najbolji i najveću uspjeh škole od njenog osnivanja prije sedam godina i nadamo se da ćemo u budućnosti nastaviti postizati ovako dobre rezultate”, kazao je za Šibenik IN ravnatelj te škole Natko Duvnjak.

Natjecanje se održalo 12. travnja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, sudjelovali su učenici iz 55 osnovnih i srednjih glazbenih i plesnih škola te studenti muzičkih i umjetničkih akademija iz cijele Hrvatske, a Antea je pravo nastupa stekla osvajanjem prve nagrade na Regionalnom natjecanju u Velikoj Gorici.

Naravno da se ponosni otac na svom Facebook profile pohvalio uspjesima svoje djece koja su, bez obzira ne sve drugo, ipak najveće bogatstvo.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!