Srijeda, 03 Travanj 2019 10:34

DV Osmijeh ima razloga za osmijeh:Iz EU fonda dobili oko 4 milijuna kuna za svoje programe

Napisala: 
DV Osmijeh ima razloga za osmijeh:Iz EU fonda dobili oko 4 milijuna kuna za svoje programe

Šibenski privatni dječji vrtić Osmijeh dobio je za svoje dodatne programe koje će provoditi naredne dvije godine oko 4,1 milijun kuna iz Europskog socijalnog fonda u sklopu projekta „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za što su jučer u Zagrebu potpisali ugovor s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Zahvaljujući tom novcu značajno će obogatiti i proširiti sadržaje namijenjene odgoju djece. Program su nazvali " I ti imaš razloga za osmijeh".

" Mi već 15 godina provodimo produljeni program boravka djece u vrtićima prema potrebi roditelja , a sada uvodimo sportski program i dramsko scenski program te obogaćujemo program za darovite i program za integrirano učenje engleskog jezika . Povećat ćemo broj educiranih odgojitelja za te programe, a u provođenju sportskog programa surađujemo s PK More koji će za 300 naše djece osigurati obuku u plivanju";, kaže Katja Ercegović, osnivačica DV Osmijeh, dodajući kako će uskoro taj program predstaviti javnosti na posebnoj konferenciji za novinare.

• DV Osmijeh osnovan je 2014. godine i prvi je vrtić u Šibensko - kninskoj županiji koji je uključen u međunarodnu Eko školu, a svojim programima i aktivnostima stvaraju poticajno okruženje u kojem se svako dijete na prirodan i spontan način osjeća sigurno i stječe znanja, vještine i navike potrebne za život u zajednici koja ga okružuje.


Osim DV Osmijeh novac je iz tog fonda od šibenskih vrtića dobio i DV Sunce s Brodarice i to za produljeni boravak djece i smjenski rad te, preko svoje centrale u Zagrebu , vjerski vrtić Blažena Hozana.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!