Ponedjeljak, 01 Travanj 2019 09:29

Što radi Zeleni grad?: Uginuli miš desetak dana stoji na ulici kod crkvice svetog Krševana

Napisala: 
Što radi Zeleni grad?: Uginuli miš desetak dana stoji na ulici kod crkvice svetog Krševana

Uginuli miš veće desetak dana leži podno  stepenica koje vode prema Gorici, u blizini crkvice svetog Krševana. To je mogući izvor zaraze, ali i najbolji, ali ne i jedini dokaz da djelatnici Zelenog grada taj dio barem već toliko dana nisu pomeli. Ne očekuje se valjda od obljižnjih stanara da počnu mesti i ulice kako bi grad bio čist.

"Nije mi jasno što se događa. Prije bi svakog jutra tu vidjela čistačicu koje bi mela i čak rukama čupala travu koja je nicala po rubovima. Toga više nema. Grad je zapušten i to je sramota. Ove skale koje su oštetili kamioni još ne popravljaju pa turisti tuda više i ne prolaze. Zamislite da netko nogom upadne u neku od ovih rupa i ozlijedi se. A nije preporučljivo tuda prolaziti ni domaćim ljudima, pogotovo noću, ako ne znaju točno koje su stepenice oštećene", kaže nam gospođa koja živi u blizini.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!