Utorak, 15 Siječanj 2019 11:01

ZLATKO DALIĆ: Vođa iz naših snova sutra dolazi u Šibenik

Napisala: 
ZLATKO DALIĆ: Vođa iz naših snova sutra dolazi u Šibenik

Zlatko Dalić, izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske, tvorac jednog od najvećih sportskih uspjeha u povijesti Hrvatske, srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, dolazi sutra u Šibenik.

Šibenik je jedna od stanica na promidžbeno - dobrotvornoj turneji Zlatka Dalića Hrvatskom. On će osobno sutra u 18 sati u šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu predstaviti svoju knjigu "Rusija naših snova" u kojoj je opisao je bilo moguće da jedan gotovo nerealni san postane stvarnost. Knjiga je to o radu, odricanju, skromnosti i ljubavi prema Domovini koja ima još jednu uzvišenu vrijednost. Sav prihod od njene prodaje namijenjen je Zakladi Vatreno srce za pomoć potrebitoj djeci.

"Rusiju naših snova", motivacijsku knjiga o uspjehu i svojevrsni životni udžbenik iz kojeg učimo kako možemo postati bolji i uspješniji ljudi, iz perspektive izbornika Dalića, na papir je prenio Dražen Antolić, novinar Sportskih novosti.

Na sutrašnju šibensku promociju i susret sa Zlatkom Dalićem poželjno je doći u dresu hrvatske nogometne reprezentacije i s hrvatskim navijačkim rekvizitima.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!