Datum objave: 23. Prosinac 2018

Mišo Kovač,neokrunjeni kralj estrade bacio publiku u trans na svom koncertu u Spaladium areni

Diana Ferić
Diana Ferić

„Gorjela“ je večeras Spaladium arena na koncertu Miše Kovača koji je, iako slab i pod temperaturom, pjevao sa srcem i publiku bacio u trans.

Mišo se popeo na pozornicu u 20.50 sati i publika je s njim uglas otpjevala jedan od njegovih najvećih hitova, “Poljubi zemlju po kojoj hodaš”, a nastavilo se sa “Svi pjevaju, a ja ne čujem”

Iako je izgledao dosta slabo, pjevač je neumorno nizao hitove, kako javlja Dalmacijadanas. U jednom trenutku obratio se prisutnima s molbom da podrže voljeni Hajduk. "Što se tiče Hajduka, molim da mu se oprosti ove godine. Hajduk je veliki klub, ali ima mali tim",  kazao je. Dodao je da kad bi Hajduk izgubio, danima ništa nije jeo. "Mater bi me pitala jesi li bolestan? A ja sam govorio “i gore nego bolestan”. Hajduk je bio najjači klub države koja se zvala Jugoslavija, a njegovi navijači su bili jači i od onih koji treniraju karate", ispričao je.

Nakon sat vremena na pozornicu je stigla klapa Rišpet koja je s Mišom zapjevala “Fališ mi”, a zatim i Jole s hitom “Nosi mi se bila boja”. Potom je Mišo otpjevao “Ja sam Dalmatino”, “Kućo stara” i “Ako me ostaviš”, nakon čega mu se na pozornici pridružila kći Ivana.
„Ćaća je jutros ima fibru preko 39 stupnjeva. Uspaničili smo se i rekli mu da odgodi koncert, a on je samo odgovorio: “Ni po cijenu života”. Eto, samo da znate koliko vas voli“, kazala je, nakon čega su zajedno otpjevali “Crno vino, crne oči” i “Noćas ćemo zemlji ko materi reći”, prenosimo s portala Dalmacijadanas.

Kasnije mu se pridružio Alen Nižetić.

„Ja san se uz Mišu i Hajduka rodija, živin i umrit ću“, kazao je Nižetić i zapjevao “Dalmacijo, moja ružo procvala”. S prvim taktovima sljedeće pjesme, “Zbog jedne ljubavi”, publika je pala u ekstazu. Dok je većina zapalila upaljače, na jednom dijelu Arene planule su i baklje.

FOTO:Facebook

  

Iz kategorije: Vijesti