Nedjelja, 16 Prosinac 2018 09:39

FOTO & VIDEO: Šibenik u 2019. ulazi spektakularnim vatrometom mirisa i okusa

Napisala: 
FOTO & VIDEO: Šibenik u 2019. ulazi spektakularnim vatrometom mirisa i okusa

Tradicionalnom novogodišnjem vatrometu u noći između 31. prosinca stare i 1. siječnja nove godine, prethodio je spektakularni šibenski vatromet mirisa i okusa kojeg su 12. prosinca zapalili kuhari hotela Bellevue, Jadran, King Krešmir, Heritage Hotel Life Palace i Panorama.

Sudjelujući u akciji udruge „Volim Šibenik“ i Turističke zajednice Grada Šibenika u kreiranju jela od originalnih šibenskih luganiga i vatrene šibenske kobasice „Hajduk Brne Šuško“ koje proizvodi domaći trgovački lanac "Djelo", oni su kreirali niz fantastičnih jela u kojima će iduće godine uživati turisti, ali i Šibenčani koji su voljni odreći se predrasuda i prihvatiti nešto novo, ukusno, mirisno, slasno, privlačno i oku i nepcu.

Kako je izgledao taj raskošni kreativni gastronomski vatromet nastao iz dvaju naoko skromnih i stidljivih kobasica pogledajte na našem Youtube kanalu ili na našoj Facebook stranici.

https://youtu.be/YGV3NEO8D4o
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!