Petak, 31 Kolovoz 2018 13:02

POLARIS & SIGMUND - Večeras rock spektakli ispred Bona, Gira i Hendricksa

Napisala: 
POLARIS & SIGMUND - Večeras rock spektakli ispred Bona, Gira i Hendricksa

Trajnožareći rock band "Polaris" i izvrsni šibenski blues & rock bend  "Sigmund", večeras u 21 sat i 30 minuta nastupaju tamo gdje se spajaju Zagrebačka ulice i Ulica Božidara Petranovića, tj. na malom trgu ispred kafea "Bono", "Girro espresso" i "Hendriscks".

Ničim izazvani bendovi "Polaris" i "Sigmund" odlučili su se vrućim koncertom oprostiti od vrelog ljeta. S povodom ili bez, prilika je to za uživanje u vrhunskom korijenskom rock and rollu od krvi i mesa.

Osim toga večerašnji koncert "Polarisa" i "Sigmunda" dobra je prilika svim onima da nadoknade ono što su propustili čuti, vidjeti i doživjeti na prvom šibenskom Woodstocku na Martinskoj zadnjeg dana lipnja, na javnom snimanju HTV-ovog dokumentarnog filma "Kako je počeo rock and roll u Šibeniku".

"Polarisi" će večeras svirati najbolje stvari iz svog repertoara, a to znači da će prašiti najbolje od najboljeg iz riznice zlatne ere rock and rolla, a "Sigmundi" će ponovno prezentirati svoju autorsku blues & rock pjesmaricu.

Sve u svemu, raskošni švedski stol za sve uši gladne prave svirke šibenskih ekipa koje žive rock and roll.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!