Datum objave: 31. Srpanj 2018

Brončanog izbornika Ivicu Tucka primili danas župan Pauk i gradonačelnik Burić

Diana Ferić
Diana Ferić

Izbornika Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivicu Tucka primili su danas u Šibeniku,

u povodu osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu u Barceloni, gradonačelnik Željko Burić i župan Goran Pauk

„U prvom redu čestitke na brončanoj medalji, sjajnoj prezentaciji Hrvatske, ali i na hrabrom i uljuđenom ponašanju, time je sjaj ove medalje veći. Sad je već postao običaj da svako sudjelovanje Hrvatske vaterpolske reprezentacije na natjecanjima znači uspjeh i medalju, a vjerujem da će se tako nastaviti i dalje te da će Ivica Tucak ući u povijest kao najuspješniji vaterpolski trener“, kazao je ovom prilikom gradonačelnik Željko Burić.

Župan Goran Pauk pridružio se čestitkama te naglasio kako Hrvatska svijetu pokazuje da je sportska velesila.

„Veselimo se uspjehu naših reprezentacija, a posebno je veselje kada je u nekoj od tih selekcija naš sugrađanin. Čestitam na ostvarenom odličju te mnogo uspjeha želim u budućnosti“, izjavio je župan Pauk.

Izbornik brončanih „Barakuda“ Ivica Tucak zahvalio se na čestitkama te istaknuo kako će nastaviti s kontinuitetom ostvarivanja vrhunskih rezultata.

„Ponosan sam što smo napravili još jedan veliki rezultat za vaterpolo i sport u Hrvatskoj. Prije svega ponosan sam na način kako smo to napravili, bez ijedne mrlje i incidenta. Koristim priliku da zahvalim i čestitam svim mojim momcima, stožeru te Hrvatskom vaterpolskom savezu“, poručio je izbornik Tucak.

 

Iz kategorije: Vijesti