Petak, 29 Lipanj 2018 19:24

Imamo Slavku i poslije Slavke:Sutra na Martinsku na šibensku "rokijadu" besplatno vozi "Prkos"

Napisala: 
Imamo Slavku i poslije Slavke:Sutra na Martinsku na šibensku "rokijadu" besplatno vozi "Prkos"

Dobra vijest za sve koji namjeravaju sutra doći na 100 postotnu šibensku rock feštu na Martinskoj. Bit će organiziran besplatni brodski prijevoz sa šibenske rive do Martinske. Brod će voziti na Martinsku u 20 i 21 sat, ispred topova, a povratak je u ponoć i u 1 sat. Tko se bude želio vratiti prije tih termina morat će platiti kartu za povratak brodom.

Na Martinsku i s nje vozit će brod „Prkos“ koji će tako nakratko preuzeti ulogu koju je nekad davno, dok je Martinska funkcionirala kao gradska plaža imala čuvena Slavka Berović.

Na Martinskoj je sutra, 30. lipnja prava šibenska slavljenička fešta. Slavi se pola stoljeća trajanja benda Polaris, 40. godina Udruge Disco Gimnazija i 35. rođendan Funcuta pa će biti i prigodna rođendanska bakljada.

Nastupaju Sigmund, Polarisi, Pauci i na kraju legendarna rock zvijezda Dado Topić.

Organizatori su udruge Volim Šibenik, Disco Gimnazija i Fotopoetika uz potporu Grada Šibenika i TZ Šibenika. Sponzor je pivovara Šibenik022, a medijski pokrovitelji ŠibenikIN, Šibenik News i Županijski radio Šibenik.

PROGRAM:

20,30
Blues & rock band "Sigmund"

21,30
Slavljenički koncert slavnog šibenskog rock banda
POLARIS
feat.
RADE KOŠTAN
PAUCI

+ BAKLJADA

23,00
Starry Night
Dado Topić
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!