Srijeda, 20 Lipanj 2018 11:02

Čudno ponašanje oporbenog vijećnika Dobre:Umjesto na vlast obrušio se na oporbene vijećnike

Napisala: 
Čudno ponašanje oporbenog vijećnika Dobre:Umjesto na vlast obrušio se na oporbene vijećnike

Nečuvena situacija na sjednici Gradskog vijeća Grada Šibenik – vijećnik Anton Dobra koji je u GV ušao na listi SDP obrušio se na svoje kolege iz oporbe da postavljaju za građane nevažna pitanje, a ne ona koja su im egzistencijalno bitna, primjerice zašto je kamion škalje na Žiriju s prijevozom 1 900 kuna, a u Šibeniku 500 kuna.

 

Uobičajeno je da oporbeni vijećnici prozivaju vlast, a ne jedni druge.

 

„Ja slušam gradonačelniče kako smireno odgovarate na pitanja koja vam se postavljaju, moga bih vam reći „oče gradonačelniče". Osjećam se kao da sam u crkvi  na Šubićevcu, na nedjeljnoj misi. Umjesto da sve pršti od neugodnih pitanja. Kakva smo mi oporba kad nemamo ni 250 glasača“, obrušio se Dobra na oporbene vijećnike aludirajući i na nedavne izbore u Županijskoj organizaciji SDP-a na kojima je glasalo 250 članova, , na stranku  na čijoj je listi ušao u Gradsko vijeće smatrajući je očito slabom i nebitnom.

 

Za njega je i nebitno i nepotrebno to što je vijećnik Rikard Marenci upozorio da se kod rušenja bivšeg kina Tesla kao i uređenja parkirališta nije poštovao zakon. „Pa neka se ruši. Gradit će se. Što bi bilo da se u New Yorku „, istaknuo je Dobra.

 

Vijećnici oporbe kazali su nam da na taj istup nemaju komentara te da znaju zašto je i u dogovoru s kim istupio. No dobio  je simpatije svojih bivših kolega iz HDZ –a koji dijele njegovo mišljenje iako su i sami vrlo neaktivni kada je riječ o postavljanju pitanja koja muče građane.

FOTO:Arhiva

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!