Ponedjeljak, 28 Svibanj 2018 07:12

CROATIA OPEN - Ekipa PK "Dalmatino" osvojila prvo mjesto u kategoriji trojki

Napisala: 
CROATIA OPEN - Ekipa PK "Dalmatino" osvojila prvo mjesto u kategoriji trojki

Ekipa PK "Dalmatino", Goran Grgurčin, Ivan Vođera i Ivica Samodol, osvojila je prvo mjesto u kategoriji trojki na 3. međunarodnom Croatia Open petanque turniru koji je proteklog vikenda održan u Lozovcu na terenima hotela "Vrata Krke".

Pobjednik 3. Croatia Open petanque turnira u kategoriji dvojki mješovita je ekipa njemačkih klubova MKWU i "Schoeinfurt", drugo mjesto zauzela je ekipa HAP "Wiena" iz Beča, a treće šibenski PK "Dalmatino"

U nadmetanju dvojki titula prvaka pripala je HAP "Wien" iz Beča, a u B finalu razigravanja ekipa plasiranih od 9. do 16. mjesta najbolja bila ekipa petanque kluba iz Münchena.

Na 3. međunarodnom Croatia Open petanque turniru kojeg su organizirali PK "Dalmatino", Turistička zajednica Grada Šibenika i hotel "Vrata Krke", nastupilo je više od 100 majstora petanke iz Austrije, Švicarske, Švedske, Njemačke i Hrvatske.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!