Srijeda, 28 Veljača 2018 10:27

U Vijećnici nije radilo grijanje pa vijećnici Županijske skupštine odgodili današnju sjednicu

Napisala: 
U Vijećnici nije radilo grijanje pa vijećnici Županijske skupštine odgodili današnju sjednicu

Smiješno, ali istinito! Zbog toga što u Gradskoj vijećnici u Šibeniku jutros nije radilo grijanje odgođena je za danas sazvana sjednica Županijske skupštine Šibensko – kninske županije.

 

Predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić objasnio je da kada temperatura zraka padne ispod ništice grijanje u Vijećnici ne funkcionira.
„Svi znamo da je Gradska vijećnica neodgovarajući prostor za održavanje sjednica i ja obećavam da ćemo do kraja ovog mandata osigurati primjeren prostor za rad“, kazao je.

 

Ta je izjava isprovocirala  vijećnika StipU PetrinU koji je ustvrdio kako je HDZ u Županiji na vlasti četvrtinu stoljeća i u tom vremenu nije uspio osigurati takav prostor pa ne vjeruje da će to napraviti sada.

"Vladajući HDZ ne uspjeva osigurati niti normalne uvjete za rad Skupštine pa kako onda mogu bilo što drugo. Računica kaže da je za desetogdišnjeg mandata župana Pauka potrošeno 6 milijradi kuna iz proračuna, a za više od 20 godina vlasti HDZ -a 15 milijardi kuna. Ja ih pitam gdje je taj novac potrošen kada nisu uspjeli osigurati normalan, odgovarajući prostor za rad Skupštine kakav  to zakonodavno tijelo regionalne samouprave zaslužuje", ističe Petrina.

Jutros nije bio  siguran ni prilaz Vijećnici jer trg ispred nje nije očišćen od snijega koji se pretvorio u led.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!