Datum objave: 21. Veljača 2018

Priča dr. Ivana Zmijanovića: Kao mlad radio sam abortuse,a danas se pozivam na priziv savjesti

Diana Ferić
Diana Ferić

Portal bitno. hr donosi, kako su napisali, veliku životnu priču šibenskog ginekologa Ivana Zmijanovića koji kaže: “Nekada sam radio abortuse, a onda me Gospodin pretvorio u vojnika koji se bori za život“.

Dr. Zmijanović priznaje da je kao mladi ginekolog obavljao abortuse, nesvjestan težine tog čina, a da danas svaku ženu koja dođe napraviti abortus pokušava od toga odvratiti i već duže vrijeme se poziva na priziv svijesti.

 

U toj detaljnoj ispovijesti o tomu kako je postao ginekolog, kada je prvi abortus kaže da se tada poziva na Zakon koji to omogućava no da mu je „srce bilo nemirno“, da je počeo razgovarati sa svojim pacijenticama i da je shvatio da radi krivo. Često je razgovarao s bolničkim kapelanom fra Matom Topiće, odlazio je i na duhovnu obnovu i nakon toga se preobratio i odlučio živjeti po Božjim zapovijedima.

 

„Ljudi me često doživljavaju kao borca za nerođene bebe. Ja vjerujem da se u bolnicama ne događa borba za nerođene nego za nas rođene, borba za našu dušu“, zaključuje dr. Zmijanović.

 

Cijeli tekst možete pročitati ovdje:

https://www.bitno.net/vjera/svjedocanstva/velika-zivotna-prica-sibenskog-ginekologa-ivan-zmijanovic-abortus-priziv-savjesti/#.Womr4p05wIM.facebook

Foto:bitno.hr


 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3