Datum objave: 26. Siječanj 2018

D-Marin će upravljati Portonovi Marinom u Crnoj Gori

Diana Ferić
Diana Ferić

Upravljanje Portonovi Marinom u Crnoj Gori namijenjenoj prihvatu jahti i superjahti od ove godine će preuzeti D-Marin potpisavši ugovor s Azmont Investments. Time će Portonovi Marina, izgrađena na jednom od najatraktivnijih dijelova crnogorske obale, nuditi ugodan boravak svojim gostima, priopćili su iz  D marin.

Smještena je na istočnoj strani Portonovi Resorta, Portonovi Marina s Yacht Clubom izgrađena je da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina nudi najvišu razinu usluga u kombinaciji s vrlo atraktivnim cijenama. Portonovi Marina će služiti i kao granični prijelaz te će uz sve ostale sadržaje nuditi i opskrbu vodom i strujom, sanitarni čvor, praonicu za rublje te benzinsku crpku.

Smješten u srcu crnogorske obale, Portonovi će postati jedna od najtraženijih destinacija Mediterana. Prostirat će se na 26 hektara pružajući raznovrsnu rezidencijalnu ponudu, privatne vile te prvi “One & Only” hotel u Europi koji nudi Chenot Health Wellness Spa, čime ova destinacija doseže vrijednost od 650 milijuna eura.

 


D-Marin je tvrtka Doğuş grupe koja kroz svoje poslovanje postavlja nove standarde u nautičkom turizmu. Grupa vidi nautičku industriju kao područje s visokim razvojnim potencijalom. Upravljajući s 10 jedinstvenih marina u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj te dva remontna brodogradilišta za mega jahte, u Španjolskoj i Francuskoj, D-Marin je jedan od najvećih međunarodnih lanaca marina na istočnom Mediteranu koji promovira rekreacijski yachting, pruža ključnu infrastrukturu koja omogućava pristup zajednici plovnim putevima te razvija održive tvrtke koje potiču lokalno zapošljavanje i gospodarski rast.
www.d-marin.com

Azmont Investments i Portonovi Resort

Azmont Investments je crnogorska tvrtka osnovana 2012. godine te je usmjerena na primjenjivanje svojih najboljih resursa kako bi ostvarila svoju misiju: stvaranje učinkovitog i održivog investicijskog portfelja koji se usredotočuje na odgovornost, održivost okoliša i društveno odgovorno poslovanje.
Azmont Investors je investitor s jasnom vizijom i ambicijom da bude tvrtka svjetske klase koja pruža ekskluzivan vrhunski sadržaj destinaciji kao što je Portonovi. Krajem 2015. godine, oslanjajući se na široku stručnost svojih osnivača u financijskom sektoru te potencijale rasta u crnogorskoj bankarskoj industriji, Azmont je odlučio proširiti svoje poslovanje te ući u financijski sektor osnivanjem Banke u Crnoj Gori.

Portonovi je moderna destinacija mješovitog sadržaja, smještena u srcu crnogorske obale između planina i mora, koja postaje jedno od najtraženijih mjesta ne samo Crne Gore već i Mediterana. Ovaj savršen drugi dom bit će mjesto gdje će gosti svih generacija moći u potpunosti uživati u životu. Zamišljen po mjeri čovjeka, ova sofisticirana nautička destinacija uključuje i jedinstvenu ponudu vila i rezidencija, vrhunskih butika, avangardnih gastronomskih objekata i živahnih komercijalnih sadržaja.
 

Iz kategorije: Vijesti