Srijeda, 06 Prosinac 2017 17:44

Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ posjetila Dom „Mihek“ i Centar "Šubićevac"

Napisala: 
Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ posjetila Dom „Mihek“ i Centar "Šubićevac"

Zajednica žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Šibensko - kninske županije povodom blagdana Sv. Nikole, posjetila je i darovala korisnike Doma za psihički bolesne odrasle osobe „Mihek“ u Ražinama.

U ime korisnika i djelatnika Doma, Zajednici žena "Katarina Zrinska" zahvalila je Neda Klarić. Posjet Domu "Mihek" dio je stalnih dobrotvornih akcija i humanitarnih misija Zajednici žena HDZ-a„Katarina Zrinski“


Današnji blagdan Sv. Nikole Zajednica žena uljepšala je korisnicima Doma "Mihek" i tako što je sa sobom povela i "pravog" svetog Nikolu. To je korisnike Doma posebno obradovalo i razveselilo pa su gošćama na dobroti zahvalili pjesmom .

Nakon Doma "Mihek" članice Zajednice žena HDZ-a Šibensko - kninske županije "Katarina Zrinska" posjetile su i Centra za odgoj i obrazovanje "Šubićevac“ te njegovim štićenicima poklonile podijelile prigodne darove.


 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!