Datum objave: 14. Studeni 2017

Dobro je prošao:Zbog "letenja" djelova skele po Kalelargi, vlasniku "Zdravko gradnje" prekršajna prijava

Diana Ferić
Diana Ferić

Protiv vlasnika tvrtke „Zdravko gradnja“ koja izvodi radove na obnovi fasade i krovišta na zgradi Galera na Gorici, u blizini galerije Krševana komunalno redarstvo Grada Šibenika podnijet će prekršajni prijedlog zbog incidenta koji se dogodio danas u donjem dijelu Kalelarge kada su na ulicu doletjele drvene grede s tog gradilišta i samo pukom srećom nitko nije stradao.

Zbog jake bure odlomili su se dijelovi skele, udarili o prozor jedne od kuća u Kalelargi, razbile staklo i doletjele na ulicu u blizini stare Alpe.

Oni koji su s eu tom trenutku zatekli u tom dijelu Šibenika bili su preneraženi, pogotovu oni koji su mogli na mjestu na koje su pale daske proći nekoliko sekunda prije.
„ Čula smo neki tupi udarac i odmah izletjele iz dućana u kojem sam upravo kupovala odjeću i kad sam vidjela što se dogodilo nisam mogla vjerovati. Pa kako je to gradilište osigurano kad s njega lete daske“, kazala nam je jedna Šibenčanka.

Na uviđaj je izašla i policija.
Inače, riječ je o zgradi Galera na kojoj je skela već mjesecima jer se vlasnici stanova koji s eu njoj nalaze ne mogu dogovoriti oko plaćanja ukupnih troškova za radove koji se provode.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3