Datum objave: 06. Listopad 2017

Nautički sajam u Biogradu ove godine ima rekordan broj izlagača i premijerno jednu "ljepoticu"

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik je već zaboravio da je nekoliko godina imao nautički sajam koji je neslavno propao dok se njegov stariji brat, Biograd boat show i dalje razvija. Ove godine se organizira 19. put i to od 19. do 22. listopada, a imat će više od 300 izlagača i više od 300 plovila

Osim toga za novi poslovni događaj Biograd B2B je registrirano preko 300 sudionika,a bit će održan i dvodnevni kongres “ 1.HGK Dani Nautike“

U okviru tog sajma bit će održana i sjednica Izvršnog odbora udruge Hrvatska udruga poslodavaca
Najavljene su i premijere novih plovila pa će engleski proizvođač luksusne plovila Fairline izložiti novi Targa 48 Open.

Izlagački prostor je u potpunosti rasprodan, također i novih 1000 m2 je popunjeno zbog velike potražnje, a završne pripreme u tijeku.

 

Dodatnih 1000 m2 izložbenog prostora bit će uređeno pokraj ulaza u halu C kako bi se osigurala mjesta za izlagače s dugačke liste čekanja. Plutajući izložbeni šatori bit će također postavljeni za izlagače koji trebaju prostor na moru. Pontonski most koji spaja sjevernu i zapadnu marinu bit će poduplan u širinu, a također će upotpuniti cijelu manifestaciju i dodatni četvrti veliki video ekran.

U nedostatku izložbenog prostora Ilirija d.d. je stvorila Biograd B2B Nautical Business Networking događaj koji će omogućiti poslovnim posjetiteljima sudjelovanje na Biograd Boat Showu bez izložbenog štanda. Poslovni subjekti će promicati i koordinirati sastanke i interakciju tijekom događaja u što je uključen veliki broj društvenih događanja i opsežan Kongresni program, a i velika zabava u petak za sudionike s hranom, pićem i živom glazbom, priopćili su organizatori.

Iz kategorije: Vijesti