Ponedjeljak, 11 Rujan 2017 11:55

Čitatelji "Večernjeg lista" izbrali najbolji turistički film Šibensko - kninske županije!

Napisala: 
Čitatelji "Večernjeg lista" izbrali najbolji turistički film Šibensko - kninske županije!

 

Redakcija zagrebačkog "Večernjeg lista" provela je u suradnji s Turističkom zajednicom šibensko - kninske županije, anketu među svojim čitateljima koji je od njena tri turistička promotivna filma najbolji.  "Večernjakovi" čitatelji nisu imali previše dvojbi. Njih više od 70 posto glasovalo je za film "Waiting for you" odnosno "Čekamo vas".


Za film "Ritam čarobne Dalmacije" glasovalo je 16,3 posto čitatelja uključenih u anketu, a film "Čarolija beskrajnog ljeta" dobila je 13,7 posto glasova.

Kako piše današnji "Večernji list" čitatelji koji su sudjelovali u anketi svoje su odluke obrazlagali zanimljivim često i poetskim komentarima zadivljeni ljepotama Šibensko - kninske županije.

Za sudionike izbora koji je od tri promotivna filma TZ Šibensko - kninske županije po njihovom mišljenju bila je predviđena i atraktivna nagrada - odmor u hotelskom naselju "Solaris". Nagradu je dobila Jasminka Obradović iz Koprivnice koja je napisala:
"Riječi ponestaju, zastane dah i koža se naježi… Otoci i plaže su najdraži biseri koje priroda stvara, a mi s kontinenta tek sanjamo…"

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=QgcccNSGxSw
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!