Datum objave: 10. Kolovoz 2017

Mali šefovi od financija u Šibeniku završili tečaj koji je oganizirala Udruga Franak

Diana Ferić
Diana Ferić

Udruga Franak s ponosom predstavlja dvadeset četiri mala šefa od financija! To su: Helena, Vittorio, Paula, Gabrijela, Karlo, Lucija, Ante, Ivan,Saša, Lemona, Hana, Matej, Marko, Jakov, Tonka, Ivo, Vito, Anika, Lucian, Mihael, Antonio, Mateo, Marin i Mirna.

 

Na radionici "Mali chef o'financija", koja se održala u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" od 7. do 9. kolovoza, djeca u dobi od 5 do 12 godina naučila su kako i zašto štedjeti, kako izračunati kamatu na štednju, kao i kako racionalno trošiti novac koristeći i računajući popuste. Da je tome tako, svjedoči diploma kojom dokazuju da su s odličnim uspjehom savladali osnove upravljanja svojim novcem i da se s pravom mogu nazivati malim šefovima i šeficama od financija!

 

„Udruga Franak zahvaljuje Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" na ustupljenom prostoru i svom potrebnom materijalu. Zahvaljujemo i izdavačkoj kući Evenio d.o.o. iz Varaždina koja nam je donirala edukativne bojanke "Čemu služi novac", a koje smo poklonili našim budućim guvernerima i viceguvernerima. Hvala i svim lokalnim medijima koji su najavili našu radionicu. Iako projekt o financijskoj pismenosti nije prošao na nedavnom natječaju o komunikacijskoj podršci društveno korisnim programima udruga, to nas nije spriječilo da umjesto ljenčarenja uz lijepo i toplo šibensko more izaberemo učenje u rashlađenom prostoru šibenske knjižnice“, kažu u Udruzi Franak.
 

Iz kategorije: Vijesti