Petak, 21 Srpanj 2017 22:24

FOTO Ljetna zabava dobrodošlice na novoj plaži Rezalište

Napisala: 
FOTO Ljetna zabava dobrodošlice na novoj plaži Rezalište

Umjesto protokolarnog svečanog otvorenja, šibenska gradska Uprava odlučila je novouređenu plažu Rezalište na Brodarici proglasiti otvorenom ljetnom zabavom i ugodnim druženjem s turistima i građanima.


Zabavu dobrodošlice na plažu Grad Šibenik je organizirao u suradnji s ugostiteljima koji već dugo posluju na toj, već desetljećima posluju koja je do sada bila divlja i neuređena.

Sve koji su se večeras zatekli na rezalištu ceh ugostitelja Udruženja obrtnika Šibenik časio je buzarom od pidoća. Svjedoci kažu da je 800 porcija planulo za nepunih pola sata. Šetače, noćne kupače, znatiželjnike koji su došli vidjeti kako sada izgleda Rezalište zabavljala su četiri DJ-a pa je elektronske i sintetske glazbe bilo na pretek. Šteta je što se u lijepoj i ugodnoj noći kao stvorenoj za druženje s povodom nije čula ni jedna ugodna dalmatinska nota i malo šibenske pjesme za srce i dušu.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!