Datum objave: 09. Lipanj 2017

Antonija Mišura i Dario Šarić zaigrat će košarku u svojoj osnovnoj školi

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrvatski košarkaški reprezentativci Antonija Sandrić Mišura i Dario Šarić posjetit će u ponedjeljak Osnovnu školu Vidici u rodnom Šibeniku, koju su pohađali kako bi vježbali sa školarcima u sklopu najave projekta Europski tjedan sporta koji će se održati u rujnu ove godine, priopćili su iz Središnjeg državnog ureda za sport.

Zajedno će isprobati nekoliko košarkaških trikova , a sve kako bi ih potaknuli da se bave fizičkom aktivnošću. Uz nekoliko savjeta za buduće rekreativce i sportaše Antonija i Dario pokazat će im zabavnu stranu sporta, ali i ukazati na važnost koju on ima u njihovom fizičkom i socijalnom razvoju.

Posjet košarkaških reprezentativaca jedna je u nizu aktivnosti kojima Središnji državni ured za šport najavljuje Europski tjedan sporta koji će se uz moto Be Active održati od 23. do 30. rujna 2017. Cilj ove inicijative koja se provodi u svim zemljama Europske unije je promicati sport i tjelesnu aktivnost građana svih dobnih skupina i tjelesnih mogućnosti kako bi ih se potaknulo na aktivniji i zdraviji život tijekom cijele godine.
 

Iz kategorije: Vijesti